TransForMacion Montrachet Amerikan Kapı İçin 12 Pinli Askı 717499

Ürün Kodu: 7430000717499

Marka: HomeCare

69.95 TL
Bu ürün stoklarımızda mevcuttur.
LÜTFEN ÖNCELİKLE AŞAĞIDAN SEÇİMİNİZİ YAPINIZ

Spesifikasyonlar :

Renk : Resimdeki SİYAH Renk birebir gönderilir. .

Materyal : Metal   

Ölçüler : 41 x 15 cm - 4.2 cm’e kadarki genişlikteki yerlere takılabilir.  

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Çift sıra kullanım imkanına sahip toplamda 12 pinli !

ÜSTÜN KALİTE : Kaplamalı malzemeden yapılmış kapı Üstü Askılarımız uzun süre dayanacak şekilde yapılmıştır. Bükülmez ve paslanmaya karşı dayanıklı malzemeden üretilen bu sağlam ve sağlam kapı kancaları ile artık endişelenmenize gerek yok.

MODERN MİNİMALİST TASARIM : Yatak odası veya diğer odalar için montajı kolay kapı kancalarımız, herhangi bir kapının üzerinden düzgünce kayar. Artık evinizi veya ofisinizi anında düzenleyebilirsiniz. Yatak odanız, banyonuz veya depolama alanınız olsun, dağınıklığı kolaylıkla ve kısa sürede kolayca temizleyebilirsiniz.

ÇOK AMAÇLI : Kapı arkası kancalarımız tüm standart kapı boyutlarına mükemmel şekilde yerleştirilebilir. Çift kanca tasarımı ile askılık, tek kanca modellerine göre çok daha fazla alan sağlar ve elbise, çanta, havlu, elbise, eşarp, mont, ceket ve çok daha fazlasını asmak için kullanılabilir.

TAŞINABİLİR: Bu ev depolama kancalarının yalnızca asılması ve vidasız tasarımı, inanılmaz esneklik ve taşınabilirlik sağlar. Kancaları ihtiyaç duyduğunuzda evinizdeki herhangi bir kapıya kaydırabilirsiniz. Kapılarınızı değiştirseniz veya evinizi değiştirseniz de farketmez!

Pürüzsüz tasarım


Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Temel kural olarak aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 iş günü içerisinde firmamızın düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.

* İADE ÜRÜNLERİNİZİ MUTLAKA İADE SEBEBİNİZİ BİLDİREN BİR NOT EKİ VE FATURANIZ İLE GÖNDERİNİZ. * İade etmek istediğiniz ürünün faturası kurumsal ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İade faturası, kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmelidir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.

385 SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!

Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır. Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

* İadeler mutlak surette orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. * İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır..

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

İLGİLİ ÜRÜNLER

yukarı

Alışveriş Sepetim