ModaCar 4 ADET Lastik Yazısı Beyaz Renklendirme Kalemi 428135

Ürün Kodu: 7410000428135

Marka: ModaCar

209.95 TL
Bu ürün stoklarımızda mevcuttur.
LÜTFEN ÖNCELİKLE AŞAĞIDAN SEÇİMİNİZİ YAPINIZ

Spesifikasyonlar :

Renk : BEYAZ

Adet : 4   Bu ürün iyi bir kapsama sahiptir, ve 4 lastiğe (her biri 15 ila 25 harf) 1 kalem uygulanabilir (harf boyutuna bağlı olarak), Bu etki hava koşullarına bağlı olarak 4-6 ay arası sürer, sadece hafif deforme olan LOGO harfleri olabilir ve rötüşle tamamlayabilirsiniz. 

NOT : Manuel ölçüm nedeniyle MM fark, ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark olabilir. Lütfen anlayış gösterin

GENİŞ KULLANIM ALANI :

Bisiklet lastikleri,Otomobil, motosiklet, Kauçuk, metal, ahşap, cam, plastik, karton ve kağıt dahil tüm yüzeylerde işaretler.
Otomobil lastiği ve motosiklet lastiği için özel olarak tasarlanmış ve geliştirilmiştir. Hiçbir şekilde sıradan bir keçeli kalem, bir fırça kalemi, bir boya fırçası karşılaştırılamaz (ve piyasa lastik kalemlerinin bir sınıfı değildir). Lastiğin zorlu ortamı, yağmur, yıkama, yüksek sıcaklık nedeniyle deformasyona uğrayan lastiği, solması kolay olmayan ve çatlama yapmayan kalemle boyayın.
Bu ürün kaplamanın yumuşaklığını arttırır, yüzey esnemesi yüksektir, yapışma güçlü, dayanıklılık iyidir.


4 lastiğin LOGO'su 30 dakikada tamamlanabilir ve lastikleriniz güzel ve göz kamaştırıcı olacaktır. Lastik kauçuktan yapılmıştır ve yüzey ayrıca kalem kafasının kolayca tıkanmaması için ince deri tozu ile kaplanmıştır. Bu kalemin ucu, kalem kafasını net ve pürüzsüz hale getiren fiber çekirdeği kullanır ve kaplama sürekli olarak yüksektir. Bu ürün iyi bir kapsama sahiptir, ve 4 lastiğe (her biri 15 ila 25 harf) 1 kalem uygulanabilir (harf boyutuna bağlı olarak).


Şeffaf ve koyu renk nesnelerin yüzeyleri için uygundur.
Basit kullanım, kullanışlı kullanımınız için taşıması kolay.
Bir şeyler yazmak istediğinizde bu keçeli kalem sizin için daha iyi bir seçim olacaktır.
Yazdıktan sonra çabuk kurur.
Her türlü lastik için uygundur ve Rahatça kullanılır.
Lastiklerinizi boyamadan önce temizleme yardımı ile toz, yağ vb. temizleyin, Lastiğinizin Yükseltilmiş harflerini işaretleyin ve tanımlama için yarış lastiklerinizi işaretleyin.

Boya kalemleri nasıl kullanılır-Kalemi iyice çalkalayın.-Kalem ucunu üstte olacak şekilde tutun ve baş parmağınızla bastırın. (bu, mürekkebin uçtan eşit dağılması için tüm havanın dışarı çıkmasını sağlar)-Şimdi kalemi, ucu altta olacak şekilde tutun ve aşağı doğru bastırın. (bu, kalemin içindeki mürekkebin uca akmasını sağlar)-Artık herhangi bir yüzeye yazmaya hazırsınız!-Temizlemek için mineral alkol veya terebentin kullanın.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

Bankalara özel taksit seçenekleri :

Temel kural olarak aldığınız ürünü teslimat tarihinden itibaren 14 iş günü içerisinde firmamızın düzenlemiş olduğu faturanız ve iade sebebinizi içeren bir not eki ile iade edebilirsiniz.

* İADE ÜRÜNLERİNİZİ MUTLAKA İADE SEBEBİNİZİ BİLDİREN BİR NOT EKİ VE FATURANIZ İLE GÖNDERİNİZ. * İade etmek istediğiniz ürünün faturası kurumsal ise, geri iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. İade faturası, kargo payı dahil edilmeden ( ürün birim fiyatı + KDV şeklinde ) kesilmelidir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.

385 SAYILI VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ UYARINCA YENİ UYGULAMA!

Eğer vergi mükellefi değilseniz, almış olduğunuz ürünü iade ederken elinizde bulunan firmamıza ait faturada ilgili iade bölümündeki bilgileri eksiksiz olarak doldurduktan sonra imzalayarak ürün ile birlikte bize geri göndermeniz gerekmektedir. Aksi takdirde iade işleminiz tamamlanmayacaktır. Genel iade şartları aşağıdaki gibidir;

* İadeler mutlak surette orjinal kutu veya ambalajı ile birlikte yapılmalıdır. * Tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. * İade etmek istediğiniz ürün ile birlikte orijinal fatura (sizdeki bütün kopyaları) ve iade sebebini içeren bir dilekçe göndermeniz gerekmektedir. * İade etmek istediğiniz ürün/ürünlerin kargo ücreti firmamız tarafından karşılanmaktadır..

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme »

İLGİLİ ÜRÜNLER

yukarı

Alışveriş Sepetim